Clean idea &
unique development

A developer knows he has achieved perfection not when
there is nothing left to add, but when there is nothing left
to take away.

Contact Now

Why Mangosoft?

With amazing completed works, Mangosoft is the perfect starting point for your website, mobile app, brand design or online marketing.

Feb 17 2019

HTML -Web design & development

HTML eshte gjuha skriptuese qe ju mundeson te kriojni uebfaqen tuaj, ne kete mesim do te permbledhim nje mori njohurish qe i perkasin HTML-s, eshte e lehte per ta mesuar, shpersoj te ju pelqej.HTML shkruhet me tagje dhe struktura bazike e nje html dokumenti duket keshtu :<!DOCTYPE html><html>   <head>     <title ...

Lexo me shume

May 09 2018

Identifikim me Facebook ne Laravel

Shumë nga faqet në të cilat duhet të regjistrosh një llogari, të japin mundësin që ta kryejsh këtë nëpërmjet profilit që keni në rrjetet sociale. Ne do të mësojmë si të përdorim facebook llogarin për regjistrim dhe si ta ruajm atë në databazën tonë, duke përdorur librarinë socialite në Laravel.Pasi të kemi krijuar një p ...

Lexo me shume

May 01 2018

Si të fillojmë me Ionic Framework

Për të krijuar aplikacionin celular, do të përdorim Ionic Framework v1 së bashku me AngularJS. Për të përfunduar këtë mësim, duhet të keni njëfarë eksperience me JavaScript dhe HTML. Gjithashtu, ndihmon nëse keni punuar me AngularJS më parë. Nëse nuk keni punuar më parë me Ionic Framework, ju rekomandoj të paktën të njihen ...

Lexo me shume

TicketSoft

It has a lot of options that enables you to manage Buses, Routes & Travelers in the simples way!

  • 20+ Well structured pages
  • 3.5 X
    Faster than Custom Systems
  • 3+
    User groups

Technologies we use

Our extensive knowledge of programing languages has lead us to developing various custom software with PHP, Laravel, Codeigniter, Java, VB, C#, Javascript, Angular, React etc.

  • Enter your Name & E-Mail

  • Discuss with our team

  • Receive a good support

//